Fruit Op Je Werk Review Amsterdam

Gepubliceerd okt. 23, 22
6 min read

Het Lekkerste Werkfruit Is Nog Voordelig Ook!

Het spijt ons, deze browser of uw browserversie wordt niet ondersteund. We raden u een update aan voor een betere navigatie-ervaring.

Twijfel je nog of fruit op je werk wat voor jou is? Wij zetten een aantal toffe voordelen voor je op een rij: Onderzoek wijst uit dat wanneer je gezond eet, je meer energie krijgt. Dat kan je wel gebruiken tijdens zo’n productieve werkdag! Fruit draagt bij aan betere weerstand (fruit op het werk kosten Brabant).

En dus minder ziekteverzuim. Het stimuleert een gezonde levensstijl - Vers fruit uit de regio ontvangen op je werk?. Daarnaast is fruit op kantoor ook nog fiscaal aantrekkelijk voor de werkgever. Hieronder vertellen we je er meer over. Als werkgever zijn er ook voordelen van fruit op je werk. Zo is er de werkkostenregeling die het mogelijk maakt om fruit op je werk fiscaal onbelast te verstrekken - Werkfruit is lekker en gezond.

Vers Fruit Op Het Werk

Meer informatie? Vraag het je accountant! Wil je meer weten over de voordelen? Lees dan onze pagina over de voordelen van fruit op je werk. 1: Graag komen wij met je in contact. In een geplande afspraak bespreken we de , de en . 2: Wij bezorgen jullie volle kist(en) fruit voor op het werk.

3: Na de levering staat het fruit staat klaar om gegeten te worden. De producten zijn Zodat er de hele week genoten kan worden. Een koeling vol met vers fruit op het werk? Cool idee toch? Een energiezuinige glasdeur koeling op huurbasis van €7,99 euro per maand. Netjes aangelicht, geleverd met unieke toffe huisstijl met zelfs je eigen bedrijfsnaam en logo geheel HACCP gecertificeerd en niet geheel onbelangrijk, geluidsstil.

Vers Fruit Op Het Werk RotterdamVers Fruit Op Het Werk Laten Bezorgen?

Kies jij fruit op je werk van De Toffe Peer? En wil je hier graag meer over weten? Kom dan in contact met ons! Je kunt ons eenvoudig bellen via 0313 - 762 766 of stuur een tof bericht via e-mailadres [email protected].

School- En Werkfruit

Bij veel bedrijven vind je de bekende snoeppot of koekjestrommel op tafel. Lekker, maar niet altijd gezond. De Gezondheidsraad adviseert ons om dagelijks minimaal 200 gram fruit te eten, maar slechts 13% van de Nederlanders haalt dit. fruit op het werk breda. heeft de oplossing, zij leveren een gezonde ‘snoeppot’ aan bedrijven: vers fruit voor op kantoor.

Maar als hij eens wat anders dan snoep of koek op kantoor wilde, zoals fruit, werd hij keer op keer teleurgesteld. De kwaliteit was niet geweldig en de prijzen waren onduidelijk. Ook kwamen de producten vaak van ver. Een echte marketeer ruikt kansen: dit kan beter! Vorig jaar verkocht hij zijn bedrijf om zich volledig te kunnen richten op Fruitkist.

Fruit Op Je Werk Prijzen AmsterdamFruit Op Het Werk Of Thuis Bezorgd

Vers en goed fruit, regionaal geleverd aan bedrijven en particulieren. Fruitkist. nl levert samen met regionale fruitspecialisten fruit aan zakelijke én particuliere klanten. Stefan houdt met zijn team kantoor op het terrein van World Food Center. We spraken hem over de locatie, zijn drive en uiteraard over fruit. Stefan leidt me rond over het terrein: “We zitten hier mooi he? Het ROOTS gebouw op het terrein van het World Food Center past goed bij ons - fruit op het werk kosten Breda.

Fruit Op Je Werk Kosten

Er zitten hier veel meer startups en de ligging is heel centraal. Een leuke plek!” Bij een kop koffie vertelt hij verder: “goed werkgeverschap gaat in deze tijd niet meer alleen om loon of een laptop van de zaak - Fruitbezorgen - Elke week vers fruit op kantoor. Goed werkgeverschap betekent goed zorgen voor je mensen. Laten we beginnen bij een gezonder voedselsysteem en zo werken naar gezondheid op de werkvloer.

Zo ging dat ook met Fruitkist. nl. Ik kende een goede groenteboer en ik zag zowel voor hem als voor Fruitkist - fruit op je werk prijzen Brabant. nl kansen. Als wij opdrachten voor hem zouden genereren, krijgt hij een alternatieve vorm van meer business. Hij verzorgt het fruit en een logistiek partner levert het vervolgens op de werkplek.

Win-win. We zijn eigenlijk de schakel tussen de leverancier van het fruit en de bedrijven of particulieren die het fruit bestellen. De meeste concurrerende bedrijven kopen producten in en verpakken dit, om het daarna landelijk te leveren. Wij laten het verzorgen van fruit liever bij de fruitspecialisten in de regio, zij hebben er verstand van.

Werkfruit Voor Bedrijven

Als we een nieuwe opdrachtgever krijgen, zoeken we er een regionale fruitleverancier bij. Daarnaast maken we ook gebruik van regionale logistieke partners voor de levering van het fruit. Dat werkt voor beide kanten prettig en makkelijk. Zo werken we zo efficiënt en duurzaam mogelijk. Wat wij doen met Fruitkist. nl is het ontzorgen van beide partijen, de fruitspecialist krijgt mooie orders binnen en de klant weet dat hij fruit van goede kwaliteit geleverd krijgt.

Zo loopt bijvoorbeeld ook de facturatie via ons. De partners hebben er geen omkijken naar. We werken laagdrempelig; als een klant een bestelling plaatst dan leveren we. Als hij een week wil overslaan leveren we niet. De fruitspecialist bestelt slechts wat hij nodig heeft. Hierdoor hoeft er niks weggegooid te worden.

Ons fruit wordt geleverd in mooie houten kistjes. De kwaliteit van onze producten is echt leidend. We onderscheiden ons met een goede fruitkist van hoge kwaliteit. In de corona-periode zijn we gestart met een webshop om onze mooie producten ook breder te kunnen leveren. Vanuit deze webshop kunnen zowel particulieren als bedrijven mooie fruitmanden bestellen.

Fruit Op Je Werk Prijs Amsterdam

Fruit kan altijd. Steeds meer werkgevers en particulieren kiezen voor ons fruit. We groeien met ons mooie concept en ons mooie product langzaam maar stabiel. Ons doel? Landelijke bekendheid en een serieuze speler zijn op de markt. Daar gaan we voor!” .

Regel vers fruit voor het personeel op jouw kantoor in de omgeving van Hengelo. Na een lange vergadering is een verfrissend tussendoortje ideaal, voordat je je weer op de rest van het werk stort. Vooral bij de energiedips rond 11. 00 uur en rond 15. 00 uur is vers fruit voor op de werkvloer een goed idee.

Fruit Op Je Werk Kosten BredaVers Fruit Op Werk

Ook zijn snacktomaatjes of -komkommers perfecte gezonde snacks. Ontdek de mogelijkheden voor vers fruit voor het personeel van jouw onderneming in Hengelo, Twente en de omgeving Achterhoek. Met het werkfruit van Ronnie Weegink staat er elke week een mand met vers fruit klaar op jouw kantoor in Hengelo. Fruit voor op de werkvloer is fijn wanneer je bezig bent met het aanhouden van een gezonde levensstijl.

Fruit Werk Breda

Voor je het weet staat jouw personeel in Hengelo en omgeving te springen voor weer een nieuwe mand vers fruit van de beste kwaliteit - fruit op werk Rotterdam. Die kwaliteit van het vers fruit halen we altijd van regionale telers. Dat betekent dat al onze fruit- en groentesoorten uit Nederland komen, bijvoorbeeld van Kwekerij Verhagen.

Deze heerlijke handsinaasappels voor het personeel op het kantoor bij jou in Hengelo, komen uit Spanje. Hier worden ze geoogst op de zuidhelling in het gebied tussen Gandía - Elche. De combinatie van de Spaanse zon met de koude nachten zorgt voor een heerlijke smaak. De sinaasappels worden dagelijks vers aangeleverd in Nederland, waardoor jij verzekerd bent van vers fruit voor op de werkvloer.

De familie Aranda in de provincie Valencia telen deze mandarijnen met een intense kleur, smaak en geur. Lekkerdere en betere mandarijnen bestaan niet! Ervaar nu ook zelf de heerlijke smaak van ons vers fruit voor op de werkvloer! Wanneer je wekelijks fruit bestelt voor jouw personeel, dan is de bezorging in Hengelo en omgeving gratis.

Meer van Bestellen

Navigation

Home

Latest Posts

Is Dit De Tent Die Je Zoekt?

Published Apr 23, 23
12 min read

Robuust Houten Of Aluminium Palen?

Published Mar 30, 23
13 min read

Flextent Of Stretchtent Huren?

Published Mar 19, 23
12 min read